ТОВ «ЕСТІМЕЙТ ІНВЕСТ» надає послуги з проведення торгів щодо реалізації необробленої деревини та пиломатеріалів.

Купити деревину різних порід на електронних аукціонах

Необроблена деревина - надзвичайно цінний продукт, який експлуатується в різних галузях економіки. Її використовуються для виробництва пиломатеріалу, дров’яної сировини тощо. Ціна на такі продукти залежить від низки параметрів (наприклад, міцності, екологічності й т. д.). Однак основним фактором, що визначає вартість деревини, є порода.

Сьогодні на вітчизняному ринку представлені як листяні, так і хвойні лісоматеріали. Швидко та вигідно купити деревину різних порід ви можете скориставшись послугами ТОВ “Українська універсальна біржа”. Пройдіть акредитацію на uub.com.ua, щоб отримати статус члена біржі. Після цього ви зможете купувати деревину в електронній торговій системі utsd.uub.com.ua.

Деревину різних порід можна купити у зручному електронному форматі на аукціонах Української універсальної біржі

Ліс в усі часи був надзвичайно важливою сировиною для економіки. Однак в умовах війни значення деревини зросло ще більше. Сьогодні вона необхідна для подальшого виробництва пиломатеріалів, які своєю чергою потрібні для відновлення пошкодженої чи зруйнованої інфраструктури. Також ліс можна використовувати як паливну сировину, що є надзвичайно актуально в нинішніх умовах.

На біржових торгах ви можете купити деревину різних порід - модрини, сосни, ялини, дуба, клену, ясена, бука, берези та інших. Зробити це надзвичайно просто в електронній торговій системі utsd.uub.com.ua. Сотні підприємців з різних куточків України вже встигли долучитися до прозорих торгів на ТОВ “Українська універсальна біржа”.

Як визначається ціна на ту чи іншу деревину? Найважливішим фактором формування вартості лісоматеріалу є порода, адже від цього залежить його якість. Також на ціну деревини впливає регіон, в якому веде заготівлю лісгосп, та технічне й технологічне забезпечення окремо взятого лісового господарства.

Більш детально проаналізувати вартість потрібної породи деревини ви можете завдяки зручній функції “Біржовий курс”, що доступний за посиланням.

Купити деревину різних порід можна онлайн на біржових торгах

З літа 2021 року ліс в Україні реалізується на ліцензованих товарних біржах, зокрема на ТОВ “Українська універсальна біржа”. Завдяки зміні механізмів купівлі-продажу деревини з вітчизняного ринку вдалося викорінити негативні явища на кшталт кумівства, хабарництва та низки тіньових схем.

Для участі в електронних аукціонах підприємцю достатньо мати стабільний інтернет та комп’ютер/ноутбук. Технічну та юридичну частину процесу забезпечує біржа. Вам лише потрібно акредитуватися на офіційному сайті ТОВ “Українська універсальна біржа”. У разі виникнення труднощів скористайтесь допомогою персонального менеджера, отримати консультацію якого можна за номером - (044) 3-830-830.

В системі utsd.uub.com.ua сьогодні представлені сотні лотів. Тому для швидкого пошуку деревини різних порід, купити яку можна вже сьогодні, налаштуйте Email-розсилку від УУБ та наші зручні Viber- і Telegram-бот.